DO CHLEBA PRZYSTAWKI

WIOSENNY TWAROŻEK Z RZODKIEWKĄ I SZCZYPIORKIEM

Udostępnij
Facebookpinterest

wiosenny twarozek z rzodkiewka i szczypiorkiem

Bez kombinowania. Prosto, szybko i smacznie. Wiosenny twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem – wystarczy połączyć wszystkie składniki, doprawić odrobiną soli i pieprzu, a potem zajadać ze smakiem i cieszyć się pięknym dniem :).
SKŁADNIKI:
1 kostka białego półtłustego sera (ok.200-250g)
1 kubeczek jogurtu naturalnego
pół pęczka szczypiorku
3-4 rzodkiewki
sól (użyłam różowej, himalajskiej)
pieprz (użyłam zielonego, świeżo mielonego)
WYKONANIE:
rzodkiewkę i szczypiorek kroję drobno, ser rozdrabniam i mieszam z jogurtem, na koniec łączę wszystkie składniki i doprawiam solą i pieprzem; podaję z ciepłą, chrupiącą bagietką;

wiosenny twarozek z rzodkiewka i szczypiorkiem

Komentarze

komentarze

Comments are closed.

Powered by: Wordpress